Jan 19, 2018, 7:42 PM

Часовник 

  Poetry » Phylosophy
641 2 3

Нямаме време.

И все бързаме.

А времето лети като вятъра.

Часовникът трака.

Гоним влакове.

А далече е гарата.

Тънем в мъглата.

Нямаме време.

Тичаме. Прескачаме.

И закъсняваме.

Изпуснахме жената с цветята.

Цял живот гоним часовете.

Борим се с времето.

А сме негови роби.

Непримирими. Горди.

Изпускаме мига между пръсти.

Летим. Преследваме.

С развързани връзки.

 

ГЕРГАНА ОСКАР 

© Гергана Чолакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??