12 июл. 2007 г., 08:52

Часовникът удари дванадесет 

  Поэзия
616 0 20

Отчаяни викове - рев.
Смразяващи удари - тялото се разпада...
Разбито човешко сърце.
Мълния бясна...


Часовникът удари дванадесет.
Духове на спомени кръжат.
Писъци гръмотевични свистят...
Като змии се впиват във мене.


Непосрещната, пареща ръка -
за ласка,за нежност,за топлина...
Отхвърлена, превърната в кама,
която се отбранява от разочарованията в любовта.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??