12.07.2007 г., 8:52 ч.

Часовникът удари дванадесет 

  Поезия
576 0 20

Отчаяни викове - рев.
Смразяващи удари - тялото се разпада...
Разбито човешко сърце.
Мълния бясна...


Часовникът удари дванадесет.
Духове на спомени кръжат.
Писъци гръмотевични свистят...
Като змии се впиват във мене.


Непосрещната, пареща ръка -
за ласка,за нежност,за топлина...
Отхвърлена, превърната в кама,
която се отбранява от разочарованията в любовта.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??