Искам да напиша
стих,
душа във него
аз да сложа,
на своята
аз вече разреших,
но твоята ми трябва,
за да може
да бъде цяло, пълно
и така
да оживее стихчето
за малко,
а после...
после ще я
разделя,
но пак ще бъдем
част
от Цялото.
© Таня Мезева Все права защищены