Jul 6, 2008, 9:04 PM

Част от Цялото 

  Poetry » Love
756 0 23

Искам да напиша

 

стих,

 

душа във него

 

аз да сложа,

 

на своята

 

аз вече разреших,

 

но твоята ми трябва,

 

за да може

 

да бъде цяло, пълно

 

и така

 

да оживее стихчето

 

за малко,

 

а после...

 

после ще я

 

разделя,

 

но пак ще бъдем

 

част

 

от Цялото.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??