Честит празник на всички българки!
Бъдете!
:)
Нали жената... трябва да се търси,
аз, в смисъл – mon ami... в - Paris,
а кода ще научиш от... Да Винчи,
на трена в миг се мятам, mais oui,
макар и да преливат от любезност,
франсетата, а дамите - в хай стил,
да сторват - promenade – из Елизе,
пък, вятър тих над Сена да шепти,
усещам, че това - не ми е мястото,
решавам - ще отскокна - и до Рим,
но не да вкуся пица - или пастите,
тук, сиреч, са най - знойните жени!
A всичко, да - наистина красиво е,
площади древни - Форумът... а ти,
човечецо, залюбил си южняшките,
традиции, ма, Белла – ти... прости!
Що свят проскитах, уж, мечтаейки,
все щастие, все - в чуждата страна,
а нямаше я, никъде - повярвай ми,
... косата, дето - май че – посивя...
Какво пък – самоекстрадирам се,
хей, хора, вижте – искам - у дома,
а - тази дивна обич и признание,
намерих ги – във българска Жена!
© Ангел Колев Все права защищены
И още много най!
За това и ние сме тук!
Благодаря ти за прочита!