5 июл. 2011 г., 18:10

Черна роза 

  Поэзия
741 0 4

Красота и вяра или болката от любовта?

Какво ли виждаш ти в тази черна роза?!

Сълзи обливат нежните листенца,

а капки кръв пропиват се в пръстта.

Защо се радваш ти на самотата?!

Какъв е символът на черните листа?

Защо се смееш?!

Няма радост в тъмнината.

Любовта  изчезна, розата е черна

и потъна нейде там във вечността. 

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??