14 июл. 2015 г., 23:06

черно 

  Поэзия » Другая
725 0 0

жълтият навярно е най-щастливият цвят,
свързват го с лудостта
червеният пък е страст
белият е чистота
а черният
черното тъга е
и болка
аз съм лудост,
страст
и чистота,
но никога не искам да съм черен цвят 

© Аби Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??