14.07.2015 г., 23:06 ч.

черно 

  Поезия » Друга
788 0 0

жълтият навярно е най-щастливият цвят,
свързват го с лудостта
червеният пък е страст
белият е чистота
а черният
черното тъга е
и болка
аз съм лудост,
страст
и чистота,
но никога не искам да съм черен цвят 

© Аби Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??