12 окт. 2017 г., 15:54

Червена роза 

  Поэзия » Любовная
1413 1 0

 

Червена роза

 

Червена роза в знойна жега,

ухаеща, цъфтяща…

На слънцето засмяна,

за любов зовяща…

 

То с лъчи я пали…

а пък тя разцъфва.

В листенцата червени

животът не пресъхва…

 

Че любовта е сила…

щом носим я в сърцата.

Непреклонна и непобедима,

въпреки горещината.

 

 

© Лилия Нейкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??