7 мар. 2017 г., 19:05

Честит Осми март, мила! 

  Поэзия » Другая
337 0 0

Нека празникът за теб да е чудесен,

светлина Бог да ти дари.

Животът кратък е, но – песен,

когато си далеч дори.

Жива и здрава бъди

и българчета ти роди!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??