Mar 7, 2017, 7:05 PM

Честит Осми март, мила! 

  Poetry » Other
339 0 0

Нека празникът за теб да е чудесен,

светлина Бог да ти дари.

Животът кратък е, но – песен,

когато си далеч дори.

Жива и здрава бъди

и българчета ти роди!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??