ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
В живота има дни,
които никога не се забравят,
дни на радост и сълзи
натъжаващи, но и те сближават.
А разумът е този, който
решението скрито взема
за мнението - общото и своето,
за пътя, който ще поеме.
На нас не ни е нужен
избора на някой друг,
разчитаме на своя ближен
и на собствения труд.
Че в живота има максима,
когато сам на себе си разчиташ -
тогава за човек се считаш.
Единствено така ще оцеляваме
и аз, и ти, и наште близки
с любов взаимна ще се спасяваме
и ще благодарим на Бог за всичко!!!
НА ЗЪЛВА МИ - С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА!
12.04.2009г.
© Гинка Любенова Косева Все права защищены
прегръщам те, мила Джуди...с много обич...
липсваш...