12.04.2009 г., 13:34 ч.

Честит празник 

  Поезия » Друга
687 1 4

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

 

В живота има дни,

които никога не се забравят,

дни на радост и сълзи

натъжаващи, но и те сближават.

 

А разумът е този, който

решението скрито взема

за мнението - общото и своето,

за пътя, който ще поеме.

 

На нас не ни е нужен

избора на някой друг,

разчитаме на своя ближен

и на собствения труд.

 

Че в живота има максима,

когато сам на себе си разчиташ -

тогава за човек се считаш.

 

Единствено така ще оцеляваме

и аз, и ти, и наште близки

с любов взаимна ще се спасяваме

и ще благодарим на Бог за всичко!!!

 

 

НА ЗЪЛВА МИ - С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА!

 

 

 

12.04.2009г.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??