24 мая 2008 г., 18:05

Честит празник, Българийо ! 

  Поэзия » Гражданская
667 1 3
В празничния ден, Българийо любима,

на писменост, букви, книги и слова,

с песен свидна пак ще те даря,

горди български чада, с вяра и любов,

ще пребъдем  в трудния живот суров...

Гордо племе със славни изстрадали деди,

кръвта по жилите не дреме,

народе, напред с правда за идните дни !

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??