24.05.2008 г., 18:05 ч.

Честит празник, Българийо ! 

  Поезия » Гражданска
647 1 3
В празничния ден, Българийо любима,

на писменост, букви, книги и слова,

с песен свидна пак ще те даря,

горди български чада, с вяра и любов,

ще пребъдем  в трудния живот суров...

Гордо племе със славни изстрадали деди,

кръвта по жилите не дреме,

народе, напред с правда за идните дни !

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??