24 may 2008, 18:05

Честит празник, Българийо ! 

  Poesía » Civil
669 1 3
В празничния ден, Българийо любима,

на писменост, букви, книги и слова,

с песен свидна пак ще те даря,

горди български чада, с вяра и любов,

ще пребъдем  в трудния живот суров...

Гордо племе със славни изстрадали деди,

кръвта по жилите не дреме,

народе, напред с правда за идните дни !

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??