ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!
Поздрав приеми
и, бабо, гордо се засмей,
радостно се усмихни -
днес е твоят юбилей!
На 60 ти днеска ставаш,
всчики горди сме с това
и че цял живот ни даваш
грижата и любовта!
Грижиш се за нас от малки,
бебенца дори
и аз знам, че ти е жално,
че пораснахме, нали?
Много те обичам, знай
и не съм сама в това!
Обич вътре в мен играй
към теб, бабо най-добра!!!
© Ралица Костова Все права защищены