Apr 2, 2012, 10:50 AM

Честит юбилей 

  Poetry
1717 1 1

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!

 

Поздрав приеми

и, бабо, гордо се засмей,

радостно се усмихни -

днес е твоят юбилей!

 

На 60 ти днеска ставаш,

всчики горди сме с това

и че цял живот ни даваш

грижата и любовта!

 

Грижиш се за нас от малки,

бебенца дори

и аз знам, че ти е жално,

че пораснахме, нали?


Много те обичам, знай

и не съм сама в това!

Обич вътре в мен играй

към теб, бабо най-добра!!!

 

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??