10 июл. 2009 г., 13:06

Честита баня, българино! 

  Поэзия » Юмористическая
610 0 6

 

 

Днес си купих биде.

Да си подмивам мръсното битие,

което, както изглежда,

да се оправи скоро няма надежда.

© Милко Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??