31 дек. 2020 г., 10:25

Честита бойкова 2021 година! 

  Поэзия » Юмористическая
331 0 0

Честита Нова година!
Още подкупи да има!

Напред с пълни чекмеджета,

още да смучем от бюджета,

за нас да е Мамонът,

да не ни лови законът,

протестиращите да налагаме,

дребния бизнес да унищожаваме,

да срежа нови ленти,

да не станем на БОП-а клиенти,

прокуратурата да ни пази

и народа да се гази!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??