Dec 31, 2020, 10:25 AM

Честита бойкова 2021 година! 

  Poetry » Humour
332 0 0

Честита Нова година!
Още подкупи да има!

Напред с пълни чекмеджета,

още да смучем от бюджета,

за нас да е Мамонът,

да не ни лови законът,

протестиращите да налагаме,

дребния бизнес да унищожаваме,

да срежа нови ленти,

да не станем на БОП-а клиенти,

прокуратурата да ни пази

и народа да се гази!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??