Челядта сърцата ни сгрява.
Единайсет е. На прага на
святата нощ,
той отново се ражда –
Исус, не сред лукс, а
там, в скромната ясла.
Аналог на доброта и човечност,
ключ за надежда,
обеднява, който в сърце не го носи.
Ласката му
е мир и вселена.
Далече живее,
а е в сърцето на всеки!
Честита Коледа, приятели! Отворете сърцата си за Господ!
© Василка Ябанджиева Все права защищены