6 янв. 2008 г., 14:21  

Честита Нова Година 

  Поэзия » Пародии
987 0 1

Честита Нова Година!

 

Да сме живи, да сме здрави!

И бонбони, шоколади... цял камион,

а пък любовта - вагон

от безкраен влак с прекрасни

дарове - красиви, страстни,

че да ни превръщат в живи,

весели, и все щастливи!

 

© Надя Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??