Jan 6, 2008, 2:21 PM  

Честита Нова Година 

  Poetry » Parody
993 0 1

Честита Нова Година!

 

Да сме живи, да сме здрави!

И бонбони, шоколади... цял камион,

а пък любовта - вагон

от безкраен влак с прекрасни

дарове - красиви, страстни,

че да ни превръщат в живи,

весели, и все щастливи!

 

© Надя Братанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??