6.01.2008 г., 14:21 ч.  

Честита Нова Година 

  Поезия » Пародии
972 0 1

Честита Нова Година!

 

Да сме живи, да сме здрави!

И бонбони, шоколади... цял камион,

а пък любовта - вагон

от безкраен влак с прекрасни

дарове - красиви, страстни,

че да ни превръщат в живи,

весели, и все щастливи!

 

© Надя Братанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??