09.04.08г.
Разкрепостена, гола и различна,
пръв път след толкова години...
Такава ли съм? И нима не го обичам?
Безумно много този грях тежи ми...
Къде съм? И нима не съм с него?
Тежи ли ми? Или пък ми харесва?
Познавам ли го? Или само бегло?
В прегръдките му съм като принцеса.
Различната в мене се обажда,
разкрепостената в мен крещи.
Греховната в сърцето ми се ражда,
неверницата спи в моите гърди...
В себе си събрала четири жени в една,
грехът на устните ми днес се ражда,
разбива границите той на нежността
и всяка страст в мене се преражда...
Различната си търси капка нежност,
разкрепостената преследва я лъстта,
греховната в шепите си носи грешност,
неверницата лъже даже любовта...
Непоносимо в мене четири се борят,
горят в прегръдките на страстен мъж,
коя от тях ще има сили, за да се пребори
и аз дали ще мога да препборя тази лъст.
Различната в мене се обажда,
разкрепостената в мен крещи,
греховната в сърцето ми се ражда,
неверницата спи в моите гърди...
© Erato Eratova Все права защищены