Apr 9, 2008, 6:35 PM

Четири жени в една 

  Poetry » Other
473 0 1
 

09.04.08г.

 

Разкрепостена, гола и различна,

пръв път след толкова години...

Такава ли съм? И нима не го обичам?

Безумно много този грях тежи ми...

 

Къде съм? И нима не съм с него?

Тежи ли ми? Или пък ми харесва?

Познавам ли го? Или само бегло?

В прегръдките му съм като принцеса.

 

Различната в мене се обажда,

разкрепостената в мен крещи.

Греховната в сърцето ми се ражда,

неверницата спи в моите гърди...

 

В себе си събрала четири жени в една,

грехът на устните ми днес се ражда,

разбива границите той на нежността

и всяка страст в мене се преражда...

 

Различната си търси капка нежност,

разкрепостената преследва я лъстта,

греховната в шепите си носи грешност,

неверницата лъже даже любовта...

 

Непоносимо в мене четири се борят,

горят в прегръдките на страстен мъж,

коя от тях ще има сили, за да се пребори

и аз дали ще мога да препборя тази лъст.

 

Различната в мене се обажда,

разкрепостената в мен крещи,

греховната в сърцето ми се ражда,

неверницата спи в моите гърди...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??