15 февр. 2011 г., 08:58

Четири сенки 

  Поэзия
452 0 1

 

 

Четири сенки
Стегнати като пружини
С дълги коси гледат над себе си
Да видят дали някой ще ги вземе

 

А утрото е по-розово от февруарски секс

Гледай го само 


Как се търкаля по хлъзгавия си маршрут
Няма кой да го спре
Защото всеки се приготвя за работа

 

И аз четири пъти
Натискам се в тялото ти
И лампите изгасват една по една

И вече не е дълга косата ми

 

***

В тъмното понякога 


Преди да започна да оцветявам
Небето ме гали
Сякаш съм отново дете

 

И февруари е просто най-късият месец

 

 

13 февруари 2011

 

 

 

© Десислав Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??