Четири сенки
Стегнати като пружини
С дълги коси гледат над себе си
Да видят дали някой ще ги вземе
А утрото е по-розово от февруарски секс
Гледай го само
Как се търкаля по хлъзгавия си маршрут
Няма кой да го спре
Защото всеки се приготвя за работа
И аз четири пъти
Натискам се в тялото ти
И лампите изгасват една по една
И вече не е дълга косата ми
***
В тъмното понякога
Преди да започна да оцветявам
Небето ме гали
Сякаш съм отново дете
И февруари е просто най-късият месец
13 февруари 2011
© Десислав Илиев All rights reserved.
съвсем навременен (ми)