17 июл. 2020 г., 19:07  

Чезне хубавият ден 

  Поэзия » Философская
481 0 0

Чезне хубавият ден,

в него има и добро, и зло,

когато си млад, си силен,

когато си стар, нямаш ти крило.

 

Какво добро, когато си отиваш,

кое ли на тази Земя е вечно,

идва дата, когато завинаги заспиваш,

какво като си се държал човешки?

 

И ето - слънцето залязва,

губят се последните лъчи,

докато си жив - никой не те забелязва,

после пък навеки ще мълчиш.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??