7 апр. 2016 г., 22:27

Чиновникът 

  Поэзия » Эротическая
714 0 0

Достоен, млад и напет!
Чиновник е той, чиновник и поет.

Пробужда сe рано във зори,
измива гурлясали очи.

И е вечно яден  и свадлив.

И бракът даже не е сполучлив.

На работа отива  той.

На шефа иска да е "свой ".

Изпи прокиснало кафе,
филия хляб разчупи си на две.

Дойде и краят на денят работен.

Чиновникът е уморен.

Прибра се в своя дом студен, сиротен.

Съблича свойта риза изпотена,

по ръбовете приятно захабена.

Жената сготвила е зелка,
а на земята дреме котка пухкавелка.

п.с. Даже котката не иска зелка

 

 

© Димитър Павлов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??