11 июн. 2016 г., 19:54

Читателю... 

  Поэзия » Другая
294 0 6

От буквите са думите съставени

и тухлите са те на моя стих.

От думи там- на мястото поставени,

доволството от писане открих.

 

И всеки стих в стената смело вграждам го.

Расте зида на моята творба.

Като зидар, със чувствата изграждам я

и заживява своята съдба.

 

 

Дано поднася радост неподправена

и да показва своя красота.

И във словесната магия правена,

да те вълнува с бистра чистота.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??