28 нояб. 2007 г., 19:20

Човекът, който някога обичах 

  Поэзия » Любовная
1134 0 3

Човекът, който някога обичах.
Къде е той сега?
Ти го уби!
Уби себе си!
Как можа?
Обичах те!
Или поне така си мислех.
Всеки поглед,
всяко докосване ме караха да тръпна.

Приемах те такъв, какъвто си -
грешен, несъвършен, неразбиращ.
Аз те разбирах.
И те исках.
Но ти го уби!
Уби тази мечта.

Вече си ми безразличен,
но още обичам спомена за онзи,
онзи, който беше
или, който само съм си мислела,
че съществува.
Останало ли е нещо от него?
Съществувал ли е някога въобще?

© Жаклин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Наистина стиха ти е много много силен!
    Поздрав! 6+
  • Много силна поезия!
  • Не живей със спомените,мила,те носят само лъжата,в която сме вярвали!Гледай само напред!!!
Предложения
: ??:??