3 июл. 2008 г., 18:04

Човекът, който събира 

  Поэзия » Белые стихи
681 0 7
Човекът, който събира
вечерни часовници,
няма идея за време.
Когато  дъжд.
Вчера.
Днес.
Утре.
(казва учудено)
Когато  гледаш
и пръста ти сочи
някъде зад очите.
“Всичко тече и
се изтича.”

И старите къщи отварят
малки чадъри.

© Божидар Пангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??