5 окт. 2016 г., 21:32

Чудото любов 

  Поэзия » Любовная
557 4 11


Обичай ме такава, хаотична,
разсеяна плетачка на мечти,
обичай ме и тиха, лаконична,
с потънали във нищото очи.

 

Обичай ме, когато съм далече,
от вятъра отвеяно листо,
обичай ме, когато съм за тебе,
отворено, прочетено писмо.

 

Грешница с греха ми ме обичай
и укори не хвърляй върху мен,
три пъти ти от мен не се отричай,
а с мен срещни настъпващия ден.

 

Че любовта е скрита в чудесата,
че тя пробожда с хиляди стрели
тя е болка чоплеща в душата, 
но пък без нея още повече боли!

© Евгения Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??