8 февр. 2008 г., 20:00

Чуй как сърцето ми спира да бие 

  Поэзия
859 0 3

Чуй как сърцето ми

спира да бие

сред тишината на времето.

С превръзки след рани,

на които закачат теглилките,

да премерят колко е болката.

Само е. Сред глъчта на всички

осъждащи го.

Спира циклично, поръчково.

После бавно потегля,

почти таксиджийно.

Чака някой да иска

нещо от него

и все другите слагат цената,

а то си плаща...

И все им прощава...

© Ана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??