7 нояб. 2006 г., 16:37

Чуй ромона тих... 

  Поэзия
585 0 7
Чуй ромона тих на смълчаните вечери
и ще знаеш в душата ми що се таи
- в нея чуствата в мирен копнеж са облечени
и в сърцето ми нежна отмала тупти...

Както мрака деня покорява с мълчание,
тъй ме мен покориха две лазурни очи
и изтръгнаха от сърцето ми обещание
-в синевата им нежна цял живот да гори...

И тъй както лъчите целуват земята
-ме целунаха твоите сини очи
и милувката топла впламени в душата
огън,който не ще и смъртта угаси...

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??