26 сент. 2009 г., 19:01

Чужда 

  Поэзия » Белые стихи
438 0 3

По дяволите! Толкова съм чужда

на мислите си,

пагубно разнищени.

Дере и стене в мене

едно безумно чувство непотребно.

Излишна съм си

и сякаш съм безкрайно уморена

от вярата, избола мирогледа ми.

Не чаках да се върнеш.

Не те намерих.

Не те потърсих даже!

А съм вече безлетежна.

Крилете ми, опърлени и прогорени,

във пепелища се целуват тихомълком.

По дяволите!

Толкова съм чужда!

© Полина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??