18 янв. 2009 г., 19:46

Чужда 

  Поэзия » Любовная
1257 0 14

Не смей да ми говориш за приятелство,

че сто пъти от мене се отрече!

Приятели със теб? - Предизвикателство,

но от което уморих се вече...

 

Не смей да ми споделяш световете си,

че те така далечни са за мене!

(А нищичко не чух за греховете ти

и за лъжите, Дявол да те вземе!)

 

Не смей да се оглеждаш във очите ми! 

Във тях за теб отдавна няма място...

Не вплитай кални пръсти във косите ми!

Днес чужда ме усещаш?... Да - пораснах!...

 

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??