12 дек. 2010 г., 20:54

Чужди идеали 

  Поэзия » Другая
618 0 0

Чудно е понякога как се изсипва като пясък

през дланите протрит животът, мислейки,

че ние сме живели. Чудно е понякога

и как протрити пръстите от смилане

на ред препятствия потръпват...

 

Благодари на тоз, който с кръв е обагрил

нозете. С длани издрани в живот чужд,

си е мислил, че своя живее.

Без ден, посред нощ, сам да го гледаш

как крачи с гарван на нож -

идеал на съдбата низвергната.

 

© Криста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??