Дали бе дума изтървана
или пък ход обмислен,
е все едно. Отвори рана
и болката е истинска.
Сега не трябват обяснения.
Не ми се и говори.
Ще търся в себе си спасение
и някаква опора.
Поне разбрах, че е наивност
да вярваш в чуждо рамо.
Понякога и то ревниво
таи една измама.
© Елица Ангелова Все права защищены