Oct 12, 2013, 4:25 PM

Чуждо рамо 

  Poetry » Other
673 0 18

Дали бе дума изтървана

или пък ход обмислен,

е все едно. Отвори рана

и болката е истинска.


Сега не трябват обяснения.

Не ми се и говори.

Ще търся в себе си спасение

и някаква опора.


Поне разбрах, че е наивност

да вярваш в чуждо рамо.

Понякога и то ревниво

таи една измама. 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??