3 июл. 2023 г., 00:25

Чук - чук привет! 

  Поэзия
324 0 0

Чук, чук, чук по буквичките нежно,
чукат пръстчетата, водени от мисълта.
Нареждат се по листа бързо и небрежно,
долитащи със ехо за писане слова.

 

Нещо мъдро дано да се се получи,
или поне да посея усмивка във душа,
че в тая криза трудно може да се случи,
човек да е щастлив, ако не е малко тра-ла-ла.

 

Шарена Душа на пъстрото се радва,
с прости думи ви дарявам всички цветове.
Усмивките сияйни не искам да открадна,
но в тях ще  се окъпя, обожавам.... пъстри светове. 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??