Преливат чувства в мен,
от любов до гняв,
че не мога да съм с теб,
сигурно е грях?
Желание огромно,
непоносимо дори,
мога ли да те спечеля ми кажи?
Мислите ми все за теб са,
не мога да ги спра,
копнея да те имам,
докога ще е така?
Жив ме изгаря
това чувство в мен,
като неугасващ въглен,
той не може да бъде угасен.
Копнея да те зърна,
за миг дори,
това ми дава надежда,
че със мене ще си ти.
Има ли място в сърцето ти сега,
отговора... едва ли ще го разбера.
Желание най-силно,
то си е така и вярвам,
че един ден ще четем заедно това!
© Ердал Амедов Все права защищены