16 мая 2008 г., 20:33

чувства не влагам 

  Поэзия » Другая
1409 0 3

Вече в нищо чувства не влагам.

Безчувствена нямам крила.

Аз съм чувство, което забравям.

И не падам и не летя...

Вече в нищо вяра аз нямам.

Днес насам, утре там и какво?

Ту съм спомен, ту съм измама.

Да те имам... хм, и защо?

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??