Вече в нищо чувства не влагам.
Безчувствена нямам крила.
Аз съм чувство, което забравям.
И не падам и не летя...
Вече в нищо вяра аз нямам.
Днес насам, утре там и какво?
Ту съм спомен, ту съм измама.
Да те имам... хм, и защо?
© Кати All rights reserved.