2 дек. 2015 г., 12:29  

Чувства вечни няма 

  Поэзия » Любовная, Философская
379 1 3

ЧУВСТВА ВЕЧНИ НЯМА

 

Към тебе нищо не изпитвам аз,

към тебе чувствата ми охладняха,

но важно е, че в мене те живяха,

но важно е, че любих те със страст.

 

Сега разбирам що е любовта –

и тя не трае вечно, колко жалко!,

и тя отива си след време малко,

и тя изгубва свойта красота.

 

Една любов, дори да е голяма

и всичко ценно тя да е за теб,

не ще пребъде в този свят нелеп,

защото просто – чувства вечни няма!

 

В живота, знай, на всичко идва края

и затова недей да страдаш ти,

а с нови сили своите мечти

нагоре смело понеси към Рая.

 

Затуй недей да плачеш без сълзи,

затуй големи думи не изричай,

обичаш ли – завинаги обичай,

а мразиш ли – завинаги мрази!

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??