Към тебе нищо не изпитвам аз,
към тебе чувствата ми охладняха,
но важно е, че в мене те живяха,
но важно е, че любих те със страст.
Сега разбирам що е любовта –
и тя не трае вечно, колко жалко!,
и тя отива си след време малко,
и тя изгубва свойта красота.
Една любов, дори да е голяма
и всичко ценно тя да е за теб,
не ще пребъде в този свят нелеп,
защото просто – чувства вечни няма!
В живота, знай, на всичко идва края
и затова недей да страдаш ти,
а с нови сили своите мечти
нагоре смело понеси към Рая.
Затуй недей да плачеш без сълзи,
затуй големи думи не изричай,
обичаш ли – завинаги обичай,
а мразиш ли – завинаги мрази!
© Раммадан Л.К. Всички права запазени