17 июн. 2022 г., 11:09

Чувствата ми ти изпращам 

  Поэзия » Любовная
664 0 2

      

 Чувствата ми ти изпращам

 

Във Вселената безкрайна

съществуваш само ти,

а душата е побрала

чувства силни и мечти.

 

За сърцето няма тайни,

то усеща пулса твой

и дори така далечни

мислите те правят мой.

 

А дъждът вали не спира,

красотата той руши,

сякаш бърза в надпревара,

иска да ни раздели.

 

Чувствата ми ти изпращам

по красивата дъга,

с нея нежно те прегръщам

и ти нося любовта.

 

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??